Betolay para çekme işlemlerinde size yüzde yüz güvenilirlik garantisi veriyor. Yalnızca bir iki dakikanızı ayırarak üyelik kaydınızı yaptıktan sonra hesabınıza para aktarmanız gerekiyor. Bunun için kullanabileceğiniz çeşitli seçenekler mevcuttur; Astropay, Ukash, Cepbank, Banka havalesi, Ecopayz bunlardan sadece birkaçı. Bu gibi yöntemleri kullanarak hesabınıza para aktarıp dilediğiniz zamam çekebilirsiniz. Ancak tüm işlemler için belirlenmiş alt limitler farklılık gösterebilir. Söz konusu limitlerin bazıları şu şekildedir : 

Astropay için 10 USD, banka havalesi ile 2.000 TL bu yöntemler için belirlenmiş üst limit henüz bulunmuyor. Bunun yanı sıra Cepbank ile işlem minumum 100 TL maksimum 9.500 TL ve Ecopayz için minimum 50 TL ve maksimum 15.000 TL yatırılması gerekiyor.

Betolay’da para çekebilme garantisi var mı? Kazandım acaba paramı hesabıma aktarıp çekmede sorun yaşayabilir miyim? Size gerçekten güvenebilir miyim? gibi sorunlarınızı bir köşeye bırakın. İşte size yüzde yüz güvenilir ve gerçek bir online bahis sitesi.

Betolay Para Çekme
Betolay Para Çekme

Yorum Gönder

 
Top